zondag 3 maart 2013

Het oorspronkelijke plan

Gisteravond werd de show van Brigitte Kaandorp ''Cabaret voor beginners'' uitgezonden. En nu ben ik meestal niet zo dol op cabaret, maar dit vond ik toch wel erg grappig. Zo vertelde ze dat altijd als ze een plan had, er iets anders tussendoor kwam wat alles door de war schopte. Was het nou leuker dan het oorspronkelijke plan, oké... Maar dat is het dus niet, en dit alles vind ik dus wel héél herkenbaar.
Haar voorbeeld: ''Het kan toch nooit je eigen plan zijn om 's ochtends je bed uit te komen en meteen in een punaise te stappen? Nee, gewoon rustig je bed uit komen klinkt veel beter, maar natuurlijk moet er 's nachts weer een of andere tekening van je kind van de muur waaien en jahoor! Daar sta je met die punaise in de palm van je voet,...''

Maar ja mensen, hoe moeilijk het pad voor ons mag zijn, met wat voor obstakels dan ook, we moeten uiteindelijk wel doorzetten. We moeten door, dan maar met duizenden punaises in je voeten, want we kunnen tegen de pijntjes vechten, of altijd bang blijven voor iets waar we niet van weten hoe het afloopt als we hebben doorgezet!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten